Meni

Tuborg Ice Party Sarajevo

Why not družiti se, uživati u dobroj muzici, sjajnim plesačima i ledeno osvježavajućem novom okusu Tuborg piva - Tuborg Ice? Upravo na ledeno dobar provod uz novo lager pivo specijalno filtrirano na -1 stepen Celzijusa, odlučile su se brojne zvanice koje su došle na zvaničnu promociju posljednjeg noviteta u okviru Tuborg porodice - piva Tuborg Ice, koja je sinoć upriličena u sarajevskom klubu My Face.

Why not družiti se, uživati u dobroj muzici, sjajnim plesačima i ledeno osvježavajućem novom okusu Tuborg piva - Tuborg Ice?

Upravo na ledeno dobar provod uz novo lager pivo specijalno filtrirano na -1 stepen Celzijusa, odlučile su se brojne zvanice koje su došle na zvaničnu promociju posljednjeg noviteta u okviru Tuborg porodice - piva Tuborg Ice, koja je sinoć upriličena u sarajevskom klubu My Face.

Za sjajnu atmosferu bili su zaduženi DJ Soul i DJ Fairunt, koji su otvorili veče, dok se ledeno dobar provod nastavio uz spektakularne plesne performanse art skupine Mirror Crew, koja je ovim nastupom u glavnom bh. gradu zadivila prisutnu publiku.

Novo lager pivo sa 4,2 posto alkohola, reskog, osvježavajućeg okusa, namijenjeno svima koji su otvoreni za nova iskustva i spremni na pomjeranje granica tako je idealno pratilo novi način zabave i opuštanja.

"Carlsberg BH posljednje tri godine postiže vrhunske poslovne rezultate koje podržava naš profesionalan timski rad, a prati širenje Carlsberg portfolija. Izuzetno smo sretni što smo naš vodeći brend Tuborg nadogradili novim proizvodom Tuborg Ice koji je namijenjen avanturistima, ljudima otvorenog duha, onima koji vole da istražuju svijet i uživaju u novim iskustvima. Tuborg je veliki prijatelj muzike i umjetnosti, brend namijenjen mladima koji su predvodnici trendova i žude za novim idejama. Upravo takve vrijednosti promovišemo i podržavamo, te će ovoga ljeta Tubrog Ice biti prijatelj brojnih muzičkih dešavanja širom BiH", izjavio je Amir Tobudić, direktor kompanije Carlsberg BH.

Tuborg Ice Party
Tuborg Ice Party

Nakon partyja u MyFace klubu ledeno dobra atmosfera preselila se u klub Sloga gdje je, pod pokroviteljstvom Tuborg Ica, nastupila mlada pjevačica Amna Alajbegović.

Ledeno pivo, svijetle, zlatne boje, svježeg okusa, prijatne gorčine i izbalansirane arome u ljetnim mjesecima koji su pred nama, sigurni smo, bit će i dalje najbolji prijatelj svih dobrih zabava.