Meni
20081119-220852-1.jpg

Razvijajte se sa Carlsbergom

Pivarstvo za bolje danas i sutra

Carlsberg je dinamično i inspirativno poslovno okruženje u kojem imate priliku da radite sa nekim od najsnažnijih svetskih brendova. Radimo u tri globalna regiona: Zapadna Evropa, Istočna Evropa i Azija.

Stremimo tome da budemo uspješna, profesionalna i privlačna kompanija, koja kreira istinsku kulturu pobedničkog tima u čitavoj Grupaciji, zasnovanu na posvećenosti, uključenosti i profesionalnom stavu prema našem pivarskom biznisu.

Timski duh je ključni element u Carlsbergu, gdje postoji mnogo prilika za Vaš profesionalni razvoj i rast. Potrebni su nam ljudi koji posjeduju širok dijapazon vještina, talenata i znanja, koji su spremni da preuzmu odgovornost i pomognu da postignemo izvanredne rezultate.

PROČITAJTE VIŠE

Multinacionalna kompanija sa bogatim lokalnim nasljeđem

Sa više od 42.000 zaposlenih, Carlsberg Grupacija ima jako lokalno prisustvo na 40 različitih tržišta u Evropi i Aziji. Kontinuirano radimo na razvoju našeg poslovanja, kako bi obezbijedili kvalitetne proizvode za naše potrošače širom svijeta. Takođe, za nas je veoma važno da budemo profesionlano i atraktivno mjesto za rad.

Pogledajte naše stranice kako bi saznali šta vam donosi rad u Carlsberg Grupaciji.