Meni
ZERO_Farming_Footprint.jpg

NULTI

OTISAK U POLJOPRIVREDI

Naša je ambicija postići NULTI otisak u poljoprivredi

 

S evolucijom našeg ESG programa od Zajedno prema NULI (TTZ) u Zajedno prema NULI I DALJE (TTZAB), uveli smo poljoprivredu kao novo ESG fokusno područje. Unutar toga, imamo ambiciju NULTOG poljoprivrednog otiska koja uključuje nove ciljeve i aktivnosti u našem uzvodnom lancu vrijednosti te nove prekretnice prema 2030. i 2040. godini.

Ići ćemo dalje nabavljajući svoje sirovine iz održivih izvora i iz regenerativne poljoprivredne prakse, ciljajući na 30% svih sirovina do 2030. i 100% do 2040.

Aktivnosti koje ćemo poduzeti kako bismo postigli našu ambiciju NULTOG poljoprivrednog otiska također će stvoriti prednosti utjecaja karbona koje će ubrzati napredak prema NULTOM karbonskom otisku u cijelom našem lancu vrijednosti do 2040. godine.

 

 

 

ŠTA RADIMO DA BI TO POSTIGLI? 

2030

2040

  • 30% sirovina potIče iz regenerativne poljoprivredne prakse i iz održivih izvora
  • 100% sirovina potIče iz regenerativne poljoprivredne prakse i iz održivih izvora

 

ŠTA RADIMO DA BI OVO POSTIGLI?

Podržavamo farmere i njihove zajednice

Podržavamo farmere i njihove zajednice

Potpora poljoprivrednicima i njihovim zajednicama u prelazu na održivije prakse i certificiranje, istovremeno osiguravajući da će dobiti pravednu naknadu za svoj trud

Saradnja sa dobavljačima

Saradnja sa dobavljačima

Surađujemo s našim dobavljačima i partnerima kako bismo ubrzali regenerativnu poljoprivredu kao novu normu

Ulaganje u znanje

Ulaganje u znanje

Ulaganje u vlastito istraživanje i razvoj kako bismo stekli više znanja o tome kako regenerativne prakse mogu poboljšati zdravlje tla, biološku raznolikost i vezivanje ugljika

Zagovaranje prednosti

Zagovaranje prednosti

Edukacija kupaca i potrošača o dobrobitima regenerativne poljoprivrede i njihovo promoviranje kroz naše robne marke i piva

NULTI OTISAK U POLJOPRIVREDI NA DJELU

Promovisanje održive poljoprivrede kroz inovacije

Znanstvenici Carlsbergovog istraživačkog laboratorija u Kopenhagenu istražuju granice znanosti o usjevima i usavršavaju umjetnost proizvodnje piva od 1876. Danas svoju pozornost usmjeravaju na održivu poljoprivredu kako bi smanjili klimatske rizike u našem opskrbnom lancu.

Regenerativna poljoprivreda u Finskoj

Božićno pivo KOFF, proizvedeno u našoj karbonski neutralnoj pivovari Sinebrychoff, najpopularnije je božićno pivo u Finskoj. Sadrži vrlo poseban ječam iz regenerativne prakse.

Thirsty for more?

Explore our other ambitions
ZERO Packaging Waste

ZERO Packaging Waste

With the evolution of our ESG programme from Together Towards ZERO (TTZ) to Together Towards ZERO and Beyond (TTZAB), we have introduced packaging as a new ESG focus area. Within this, we have a ZERO Packaging Waste ambition which shapes new targets and activities in both our up- and downstream value chain, and new milestones towards 2030.

ZERO Accidents Culture

ZERO Accidents Culture

Protecting the health and safety of our people in all work activities is a core value to the way we run our business. We believe that all accidents are preventable and that a ZERO Accidents Culture is essential to a safe working environment.

ZERO Irresponsible Drinking

ZERO Irresponsible Drinking

We will continue delivering on our Together Towards ZERO commitments, including encouragement of responsible behaviour through our brands, our packaging, and local partnerships. In addition to this, we will go Beyond by working towards new targets, including a 35% global portfolio share for our low-alcohol and alcohol-free brews to further expand consumer choice.