Meni
lsberg.jpg

Pridružite se našem timu

Carlsberg nudi uzbudljive karijere u svetu pivarstva

Svaki dan u Carlsbergu predstavlja avanturu punu prilika za lični i profesionalni rast. Potrebna je samo hrabrost da se sa izazovima direktno suočite, strast za pobjedom i težnja da se unapređujete iz dana u dan.

U neprekidnom radu na našoj strategiji rasta, tražimo talentovane pojedince koji su u stanju da postižu izvanredne rezultate na radnom mjestu koje se konstantno razvija. U kojem god dijelu Carlsberg Grupacije da radite, imate priliku da ostavite trag na jakom globalnom brendu ponosnom na lokalne korjene.

POVEZANE STRANE

Proces regrutacije i selekcije

Nastojimo da što brže i kvalitetnije identifikujemo prave kandidate, zbog čega mnogo truda ulažemo u proces selekcije i procjene. Procjenjujemo vještine i kompetencije kandidata, kao i potencijal da se dugoročno uklope u vrednosti kompanijske kulture. 

Intervjuisanje

Nakon pregleda svih prijava, pozivamo na intervjue kandidate koji su ušli u uži izbor. U prvom intervjuu ćete se najčešće sresti sa predstavnikom sektora za ljudske resurse i po nekad sa budućim neposrednim rukovodiocem. Oni će se truditi da procene kako biste se uklopili u kompanijsku kulturu i njene vrednosti. U drugom krugu intervjua, kom obavezno prisustvuje budući pretpostavljeni, fokusiramo se na procjenu vaših stručnih znanja i kompetencija. U nekim situacijama, može se desiti da kandidat dobije zadatak da uradi studiju slučaja ili role-play vežbu, radi kvalitetnije procene ponašanja u realnim situacijama. Sve ukupno, intervjui i druge tehnike procene koje koristimo prilikom selekcije omogućuju nam da saznamo u kojoj mjeri se kandidat uklapa kako u stručne zahteve pozicije, tako i u kompanijsku kulturu.

Nakon finalnog izbora kandidata za poziciju, trudimo se da u što kraćem roku obavestimo preostale kandidate o ishodu selekcije.

Novi zaposleni

Veoma nam je važno da svi novi zaposleni postanu ponosni ambasadori Carlsberg Grupacije. Na tome radimo tako što povezujemo prošlost, sadašnjost i budućnost Carlsberg Grupacije kroz interaktivan i praktičan program orijentacije kroz koji prolaze svi novozaposleni. Njegova svrha je da zaista razumiju ZAŠTO smo ovde I ŠTA ZAISTA MISLIMO kada kažemo PIVARSTVO ZA BOLJE DANAS I BOLJE SUTRA.

Otvorene pozicije u Carlsberg BH

Da li vidite sebe kako pomažete rast i oblikovanje nekih od najpoznatijih svetskih brendova?  Da li imate ono što je potrebno da se priključite našoj konstantnoj težnji za izvrsnošću?

Carlsberg BH je mjesto za rad koje se zasniva na učinku i na posvećenosti. Želimo motivisane entuzijaste, koji će pomoći da ostvarimo svoju ambiciju da postanemo najuspešniji, najprofesionalniji i najprivlačniji pivar na našem tržištu.

Otvorene pozicije u Carlsberg korporaciji možete videti ispod.