Meni
20081119 220852 1 (1)

Pridružite se našem timu

Carlsberg nudi uzbudljive karijere u svetu pivarstva

Svaki dan u Carlsbergu predstavlja avanturu punu prilika za lični i profesionalni rast. Potrebna je samo hrabrost da se sa izazovima direktno suočite, strast za pobjedom i težnja da se unapređujete iz dana u dan.

U neprekidnom radu na našoj strategiji rasta, tražimo talentovane pojedince koji su u stanju da postižu izvanredne rezultate na radnom mjestu koje se konstantno razvija. U kojem god dijelu Carlsberg Grupacije da radite, imate priliku da ostavite trag na jakom globalnom brendu ponosnom na lokalne korjene.

POVEZANE STRANE

Proces regrutacije i selekcije

Nastojimo da što brže i kvalitetnije identifikujemo prave kandidate, zbog čega mnogo truda ulažemo u proces selekcije i procjene. Procjenjujemo vještine i kompetencije kandidata, kao i potencijal da se dugoročno uklope u vrijednosti kompanijske kulture. 


Nakon pregleda svih prijava, pozivamo na intervjue kandidate koji su ušli u uži izbor.

U prvom intervjuu ćete se najčešće sresti sa predstavnikom sektora za ljudske resurse i po nekad sa budućim neposrednim rukovodiocem. Oni će se truditi da procijene kako biste se uklopili u kompanijsku kulturu i njene vrijednosti.

U drugom krugu intervjua, kom obavezno prisustvuje budući pretpostavljeni, fokusiramo se na procjenu vaših stručnih znanja i kompetencija.

U nekim situacijama, može se desiti da kandidat dobije zadatak da uradi studiju slučaja ili role-play vježbu, radi kvalitetnije procjene ponašanja u realnim situacijama. Sve ukupno, intervjui i druge tehnike procjene koje koristimo prilikom selekcije omogućuju nam da saznamo u kojoj mjeri se kandidat uklapa kako u stručne zahtjeve pozicije, tako i u kompanijsku kulturu.

Nakon finalnog izbora kandidata za poziciju, trudimo se da u što kraćem roku obavijestimo preostale kandidate o ishodu selekcije.

Da li vidite sebe kako pomažete rast i oblikovanje nekih od najpoznatijih svetskih brendova?  Da li imate ono što je potrebno da se priključite našoj konstantnoj težnji za izvrsnošću?

Carlsberg BH je mjesto za rad koje se zasniva na učinku i na posvećenosti. Želimo motivisane entuzijaste, koji će pomoći da ostvarimo svoju ambiciju da postanemo najuspešniji, najprofesionalniji i najprivlačniji pivar na našem tržištu.

Otvorene pozicije u Carlsberg korporaciji možete videti ispod.