Meni
Employees

Liderstvo u Carlsbergu

Pobjednički timovi imaju snažne vođe

Timski duh, inspiracija za ljude, inovativno razmišljanje, preuzimanje odgovornosti i prihvatanje promjena, osobine su istinskog Carlsberg lidera koji stvara timove sa visokim postignućem. Time se vodimo i kada stvaramo buduće lidere.

 

Visoko postignuće i pobjednički timovi

Naše zajedničke vrijednosti: Usklađenost (Alignment), Odgovornost (Accountability) i Akcija (Action) određuju način na koji sarađujemo, na koji doživljavamo svoje liderstvo i upravljanje ljudima. Liderstvo u Carlsbergu znači osnažiti pojedinca da teži visokom postignuću i izgradnji pobjedničkih timova. Ohrabrujemo preduzetništvo kod svojih ljudi, kako bi ostali agilni i podržali rast kompanije.

POVEZANE STRANE

Razvoj liderskih postignuća

Pomažemo razvoj liderskih vještina kroz razvojne programe, učeći iz najboljih praksi iz naše kompanije i, što je najvažnije, održavanjem fokusa na egzekuciji. Fokusiramo se na to kako se stvari rade, a ne samo na ono što je postignuto.

Odlučni smo u tome da napravimo razliku u biznisu, pa ohrabrujemo i podržavamo uravnotežen pogled na posao, u kontekstu života pojedinca u cijelini.